Bowl med sprø fisk og bønneblanding
Ingredienser
Øk mengde
- Ris1 kg
- Agurk2 stk
- 350 gram
- Gulrot400 gram
- Peanøtter300 gram
- Koriander50 gram
- Lime3 stk
- Soyadressing
- Chili1 stk
- Hvitløk1 fedd
- Sesamolje0,50 dl
- Rårørsukker1 ss
- Japansk soyasaus1,50 dl
Slik gjør du
- Stek eller fritér fisken; Konveksjonsovn: 225°C i 10 - 15 min eller frityr: 180°C i 4 - 5 min.
- Tin bønnemiksen.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skrell og strimle agurk og gulrot, og riv opp salaten i mindre biter.
- Finhakk hvitløk og bland sammen med resten av ingrediensene til soyadressingen.
- Dander ris, fisk og grønnsaker i en bolle. Ha på hakkede peanøtter og koriander, og hell over soyadressingen. Server med limebåt.