Sprøbakt fiskerullade på tallerken med stekt blomkål i teriyaki-saus, drysset med ristede cashewnøtter

Fiskerullade Teriyaki

Ingredienser

Øk mengde

  • 10 stk
  • Ris
    1 kg
  • Teriyaki-saus
    3 dl
  • Cashewnøtter
    100 gram

Slik gjør du

  1. Stek fisken i kombiovn på 200°C i 15-20 min. Fisken er ferdig når den har en kjernetemperatur på 72°C. La gjerne hvile i 3-5 minutter før servering.
  2. Kok risen etter anvisning på pakken. 
  3. Stek blomkålen på høy varme i en stekepanne. 
  4. Hakk opp cashewnøttene og rist i en tørr stekepanne. 
  5. Server sprøbakt fiskerullade med kokt ris, stekt blomkål og teriyakisaus. Topp med ristede cashewnøtter. 

Produkter i denne oppskriften