Glutenfrie fiskepinner med potetsalat
Ingredienser
Øk mengde
- 1,20 kg
- Kokte poteter2 kg
- Reddik125 gram
- 300 gram
- Bladbete200 gram
- Rødløk2 stk
- Dressing
- Olivenolje1,25 dl
- Dijonsennep5 ss
- Hvitvinseddik2 ss
- Vann3 ss
- Gressløk5 ss
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Stek fiskepinnene i konveksjonsovn; 220°C i ca. 12-13 min eller kombiovn; 210°C i ca. 12-13 min.
- Kok potetene og del opp i mindre biter. Del aspargesbønnene i to og kok eller stek i stekepanne. Kutt opp rødløk, bladbetene og reddik og bland alt sammen.
- Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Ved inn sammen med potetene.
- Server fiskepinnene med den friske potetsalaten, og ha gjerne en sitronbåt til.