Om Findus Foodservices
Kontakt Oss
FINDUS.NO
Produkter
Fisk
>
Fiskefilet, hel og serveringsstykker
Les mer
Panert fisk, forstekt
Les mer
Panert fisk med fyll, forstekt
Les mer
Fish and Chips
Les mer
Panert fisk
Les mer
Panert fisk, forstekt
Les mer
Fiskefilet med fyll
Les mer
Panert fisk med fyll, forstekt
Les mer
Fiskefilet med topping
Les mer
Fiskefilet, hel og serveringsstykker
Les mer
Laks- og ørretprodukter
Les mer
Fisk Créative
Les mer
Fiskemat
Les mer
Grønt og vegetarisk
>
Green Cuisine
Les mer
Grønnsaker
>
Grønnsaker Frionor
Les mer
Grønnsaksblandinger
Les mer
Rene grønnsaker
Les mer
Wok- og sautégrønnsaker
Les mer
Poteter
>
Friterte poteter Frionor
Les mer
Friterte poteter - porsjonspakninger
Les mer
Friterte poteter - store pakninger
Les mer
Potetprodukter
Les mer
Ferdigretter
>
Ferdigretter
Les mer
Ferdigretter i gastronormform
Les mer
Sauser
Les mer
Frukt og bær
>
Bær
Les mer
Frukt
Les mer
Puréer
Les mer
Konditoriet
>
Bakevarer
Les mer
Frityroljer
>
Rapsoljer
Les mer
Oppskrifter
Fiskeoppskrifter
>
Grønt og vegetarisk
>
Grønnsaksoppskrifter
>
Erteoppskrifter
>
Frukt- og bæroppskrifter
>
Inspirasjon
Nyheter
>
Buffet Solutions by Findus
>
Green Cooking Academy
>
Panert fisk
>
Bønnemiks
>
Fries
>
Green Cuisine
>
Forfriskende sommermeny
>
Tex Vex - Deilige grønne retter
>
Fish and Chips
>
Fiskerullade
>
Frityrskolen
>
Frysetips
>
5 fordeler med ferskfryste grønnsaker og fisk
>
Oppskrifter og inspirasjon til julematen
>
Bærekraft
Vår bærekraftstrategi
>
Bærekraftsrapport 2021
Les mer
Bærekraftsrapport 2020
Les mer
Bærekraftsrapport 2019
Les mer
Bærekraftsrapport 2018
Les mer
Bærekraftsrapport 2017
Les mer
Vår kamp mot matsvinn
>
#KuttMatsvinn2030
Les mer
Hva gjør Findus for å redusere matsvinn?
Les mer
Råd for å minske matsvinn
Les mer
Bruk opp maten - enkle tips og oppskrifter
Les mer
Matsvinnboks skaper engasjement
Les mer
Hvor kommer fisken og grønnsakene våre fra
>
Hvor kommer grønnsakene våre fra?
Les mer
Hvor kommer fisken vår fra?
Les mer
Hvordan gjør vi en forskjell?
>
Sunn og næringsrik mat
Les mer
Hvordan fryst mat kan hjelpe planeten
Les mer
Jobbe for å redusere klimaendringene
Les mer
Våre medarbeidere
Les mer
Fiske, dyrking og innkjøp med omtanke
>
Ansvarlig dyrking av grønnsaker
Les mer
Ansvarlig fangst av fisk og sjømat
Les mer
Ansvarlig innkjøp
Les mer
Last ned materiell
SØK
Toggle navigation
For Restaurant og Storkjøkken
>
Oppskrifter
>
Fiskeoppskrifter
>
Julebakt laks
>
Julebakt laks
Ingredienser
Øk mengde
Laksefilet, porsjon 140 g
10
stk
Grov sennep
2
dl
Sukker
1
dl
Panko
3
dl
Slik gjør du
Bland sammen sennep, sukker og panko, evt. brødstrøssel. Smør dette på den frosne laksen.
Bak i ovn - 220 gr i ca 5-7 min.
La laksen hvile litt før servering.
Server gjerne med
rosenkål
,
rødbeter
og gode poteter.
Produkter i denne oppskriften
Laksefilet, porsjon 140 g