
Minipai med røkelaks og spinat
Ingredienser
Øk mengde
- Sjalottløk3 stk
- Egg5 stk
- Ost, revet200 gram
- Fløte3 dl
- Spinat200 gram
- Dill
- Salt og pepper
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Finhakk sjalottløk og fres i litt olje i en panne.
3. Tilsett spinaten i stekepannen og surr denne lett. Ha i fløte og la småkoke et par minutter
4. Visp egg og tilsett i pannen sammen med halvparten av osten. Rør rundt og smak til med salt og pepper.
5. Del butterdeigsplatene i passe firkantede størrelser og trykk ned i muffinsformer. Bruk en gaffel og stikk noen hull i deigen.
6. Fyll formene med spinatfyllet og strø over resten av osten.
7. Sett formene på et bakepapir og stek midt i ovnen i 15-20 minutter.
8. Server minipaiene med røkelaks og en dillkvast på toppen.