Røstipanert fisk Tex Mex Style
Ingredienser
Øk mengde
- 30 stk
- Chunky Salsa400 gram
- 500 gram
- Cherrytomater100 gram
- Olivenolje
- Sitronsaft
- Koriander
- Salt og pepper
- Rødløk150 gram
- sukker1 ss
- Eddik1 dl
Slik gjør du
Tilbered fisken; Friter ved 170°C i ca. 5-6 min eller stekes middels høyt i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 12 min.
Kutt rødløken i skiver og ha over på et glass som tåler varme. Ha ca. 4 dl vann i en kjele med sukker og eddik, gi et oppkok. Hell laken over på glasset med rødløk og la trekke. Løken blir best hvis den får stå i kjøleskapet over natten.
Fres Quinoa-pilaff i en stekepanne eller varm i en bakk på 200°C i ca. 8-10 min. Rør om underveis.
Lag avokadosalsa med most avokado, grovhakket tomat og en dæsj god olje. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og koriander.
Server retten med chunky salsa og gjerne litt salat.