Sprøbakt fiskerullade med saus og grønnsaker
Ingredienser
Øk mengde
- 900 gram
- Syltet rødløk300 gram
- Olivenolje
- Fersk rosmarin
Slik gjør du
- Stek fisken i kombiovn 200°C i 15-20 min. Fisken er ferdig når den har en kjernetemperatur på 72°C. Hviles 3-5 min. før servering.
- Friter søtpotetbåtene i Findus rapsolje ved 170°C i ca. 4 min eller stek i konveksjonsovn: fyll i lave, smurte bakker og stek på 200°C i ca. 15 minutter. Tilpass steketiden etter mengde du tilbereder.
- Ovnsbak grønnsakene med litt olivenolje og rosmarin-kvaster; Ovnsbak i konveksjonsovn/kombiovn i lave bakker, på ca. 220°C i ca. 8-10 min.
- Server Sprøbakt fiskerullade med ovnsbakte grønnsaker og søtpotetbåter. Topp med syltet rødløk.