Fiskerullade Kreta på stekeplate med ovnsbakte økologiske grønnsaker, syltet rødløk, søtpotetbåter ved siden av

Sprøbakt fiskerullade med saus og grønnsaker

Ingredienser

Øk mengde

Slik gjør du

  1. Stek fisken i kombiovn 200°C i 15-20 min. Fisken er ferdig når den har en kjernetemperatur på 72°C. Hviles 3-5 min. før servering.
  2. Friter søtpotetbåtene i Findus rapsolje ved 170°C i ca. 4 min eller stek i konveksjonsovn: fyll i lave, smurte bakker og stek på 200°C i ca. 15 minutter. Tilpass steketiden etter mengde du tilbereder. 
  3. Ovnsbak grønnsakene med litt olivenolje og rosmarin-kvaster; Ovnsbak i konveksjonsovn/kombiovn i lave bakker, på ca. 220°C i ca. 8-10 min.
  4. Server Sprøbakt fiskerullade med ovnsbakte grønnsaker og søtpotetbåter. Topp med syltet rødløk.