Mangomousse: rør kremost, halvparten av mangopurèen, sukker og sitron godt sammen i en kjøkkenmaskin. Varm forsiktig opp den andre halvparten av mangopurèen, og vend inn gelatinen til den er helt oppløst. Spe inn i ostekremen og rør det godt sammen. Pisk kremfløten stiv og vend den forsiktig inn i ostemassen. Fyll ostemassen over i sprøyteposer og avkjøl den i kjøleskap.
Kanel-crust: Kjør Mariekjeks, brun farin, sukker og kanel til smuler i en foodprosessor. Smelt smøret og la putre til det nesten blir brukt brunt, og spe over sammen med smulene. Kjør i foodprosessoren i noen sekunder for å blande. Hell kanel-crusten over på et bakepapir og la det tørke i romtemperatur. Etter ca. 30 min er det sprøtt.
Mangosaus: tine mangopuré og smak til med melis og sitron.
Sprøyt mangomousse over i serveringsglass eller -skåler, og topp med kanel-crust og mangosaus. Ha gjerne på friske jordbær i tillegg.