Om Findus Foodservices
Kontakt Oss
FINDUS.NO
Produkter
Fisk
Fiskefilet, hel og serveringsstykker
Les mer
Panert fisk, forstekt
Les mer
Panert fisk med fyll, forstekt
Les mer
Fish and Chips
Les mer
Panert fisk
Les mer
Panert fisk, forstekt
Les mer
Fiskefilet med fyll
Les mer
Panert fisk med fyll, forstekt
Les mer
Fiskefilet med topping
Les mer
Fiskefilet, hel og serveringsstykker
Les mer
Laks- og ørretprodukter
Les mer
Fisk Créative
Les mer
Fiskemat
Les mer
Grønt og vegetarisk
Green Cuisine
Les mer
Grønnsaker
Grønnsaker Frionor
Les mer
Grønnsaksblandinger
Les mer
Rene grønnsaker
Les mer
Wok- og sautégrønnsaker
Les mer
Poteter
Friterte poteter Frionor
Les mer
Friterte poteter - porsjonspakninger
Les mer
Friterte poteter - store pakninger
Les mer
Potetprodukter
Les mer
Ferdigretter
Ferdigretter
Les mer
Ferdigretter i gastronormform
Les mer
Sauser
Les mer
Frukt og bær
Bær
Les mer
Frukt
Les mer
Puréer
Les mer
Konditoriet
Bakevarer
Les mer
Frityroljer
Rapsoljer
Les mer
Oppskrifter
Fiskeoppskrifter
Grønt og vegetarisk
Grønnsaksoppskrifter
Erteoppskrifter
Frukt- og bæroppskrifter
Inspirasjon
Nyheter
Buffet Solutions by Findus
Green Cooking Academy
Panert fisk
Bønnemiks
Fries
Green Cuisine
Forfriskende sommermeny
Tex Vex - Deilige grønne retter
Fish and Chips
Fiskerullade
Frityrskolen
Frysetips
5 fordeler med ferskfryste grønnsaker og fisk
Oppskrifter og inspirasjon til julematen
Bærekraft
Vår bærekraftstrategi
Bærekraftsrapport 2021
Les mer
Bærekraftsrapport 2020
Les mer
Bærekraftsrapport 2019
Les mer
Bærekraftsrapport 2018
Les mer
Bærekraftsrapport 2017
Les mer
Vår kamp mot matsvinn
#KuttMatsvinn2030
Les mer
Hva gjør Findus for å redusere matsvinn?
Les mer
Råd for å minske matsvinn
Les mer
Bruk opp maten - enkle tips og oppskrifter
Les mer
Matsvinnboks skaper engasjement
Les mer
Hvor kommer fisken og grønnsakene våre fra
Hvor kommer grønnsakene våre fra?
Les mer
Hvor kommer fisken vår fra?
Les mer
Hvordan gjør vi en forskjell?
Sunn og næringsrik mat
Les mer
Hvordan fryst mat kan hjelpe planeten
Les mer
Jobbe for å redusere klimaendringene
Les mer
Våre medarbeidere
Les mer
Fiske, dyrking og innkjøp med omtanke
Ansvarlig dyrking av grønnsaker
Les mer
Ansvarlig fangst av fisk og sjømat
Les mer
Ansvarlig innkjøp
Les mer
Last ned materiell
SØK
Toggle navigation
For Restaurant og Storkjøkken
>
Oppskrifter
>
Frukt- og bæroppskrifter
>
Riskrem med jordbærcoulis
>
Riskrem med jordbærcoulis
Ingredienser
Øk mengde
Lag eller bruk ferdig riskrem nok til 10 porsjoner
Jordbær 5x1kg
500
gram
Sukker
150
gram
Vann
1
dl
Sitronsaft
2
ss
Slik gjør du
Ha jordbærene i en kjele og tilsett sukker, vann og sitronsaft.
Bringebær
og
kirsebær
kan også brukes. Tilsett gjerne litt mer sukker dersom du bruker kirsebær.
Gi dette et lite oppkok under omrøring.
Lag en jevn miks av dette med en stavmikser.
Passer dette gjennom en sikt og kjøl ned.
Produkter i denne oppskriften
Jordbær 5x1kg