Frisk Falafelbowl
Ingredienser
Øk mengde
- 500 gram
- 500 gram
- Risnudler200 gram
- Asparges20 stk
- Agurk1 stk
- Tomat2 stk
- Hjertesalat2 stk
- Sorte sesamfrø, til pynt
- Soyasaus
- Ananas- og eplesalsa
- 100 gram
- 100 gram
- Koriander, finhakket1 ts
- Rød chili, finhakket0,50 stk
- Rødløk, finhakket1 ss
- Litt olje
- Salt og pepper
Slik gjør du
Stek mini-falafler i kombi/konveksjonsovn ved 200°C i ca. 5 minutter, eller tin produktet i kjøleskap (det er spiseklart).
Bland sammen ingrediensene til ananas- og eplesalsa, la gjerne stå ca. en time før servering.
Kok risnudler, asparges og aspargesbønner.
Kutt mango, avokado og agurk i skiver og tomat i terninger.
Anrett alt i en bolle med hjertesalat, og dryss over sorte sesamfrø. Drypp over litt soyasaus. Serveres med ananas- og eplesalsa.