
Italian Style Brokkolimedaljong
Ingredienser
Øk mengde
- 20 stk
- Pastaskjell, eller annen pasta600 gram
- Gul løk1 stk
- Hvitløk2 fedd
- Sort oliven150 gram
- Store tomater2 stk
- Hermetiske tomater400 gram
- Sukker2 ts
- Basilikum1 ss
- Olivenolje1 dl
- Agurk1 stk
Slik gjør du
Hakk løk og hvitløk og fres i litt olje i en stekepanne. La surre litt i panna.
Hakk opp tomater og tilsett i stekepanna med oliven og basilikum. La surre til tomatene er godt kokt inn, og tilsett så de hermetiserte tomatene. La koke i ca. 30 min. Smak til med salt og pepper.
Stek brokkolimedaljongene i kombiovn/konveksjonsovn ved 225°C i 15 - 20 min. Kan også friteres ved 180°C i 4-5 min.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Server brokkolimedaljonger med pasta og tomatsaus. Pynt med agurk som er skåret på langs og snurret - og litt oregano. Server gjerne grissini og revet parmesan til.