96011178
Torsk i serveringsstykker, MSC
Nydelig, renskåren torsk i serveringsstykker som kan benyttes i flere retter. Kokt torsk med Sandefjordsmør er en velkjent rett, eller prøv den stekt sammen med søtpotetstappe og aspargesbønner, i en bowl med mye grønnsaker eller slik du ønsker å tilberede din torsk på best mulig måte.
Nettovekt
5 kg, 1 x 5 kg
GTIN
7310500089836
EPD-nummer
2122315
Tilberedning
Kokes - Ca-tider. Tidene gjelder full ovn: Kokes fra dypfryst, i egen kraft under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Konveksjonsovn: 175° C 25 - 30 min. Kombiovn 98° C 10 - 12 min Kombiovn 72° C 12 - 15 min.
Ingrediensliste
Renskårne fileter av TORSK (Gadus morhua).
Fisket i Det Nordøstlige Atlanterhavet.