96011847
Koljekaker, MSC
Nettovekt
6 kg, 4 x 1,5 kg
GTIN
7310500141268
EPD-nummer
4597654
Tilberedning
Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/70 °C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull) og dampes på 98 °C i ca. 15 min. Konveksjon/kombiovn: Legges i bakker og stekes ved 180 °C i ca. 15 min. Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varmes ferdig på ettervarme. Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. Tilsett koljekakene. La dem trekke (ikke koke) til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Kan derfor tines natten over på kjøl og serveres kalde i smørbrød el.l.
Ingrediensliste
Fisk31,6 %, kolje* 21% (Melangrammus aeglefinus), vann, fiskekraft*, stivelse, rapsolje, soyaprotein, druesukker, salt, purreløk,rismel, emulgator (E322), krydderekstrakt (muskat) løk og krydder.Kan inneholde spor av melk.