Produkt nærbilde: Koljekaker, hel og delt (MSC-merket), forstekt.

96011847

Koljekaker, MSC

Koljekake med fin størrelse og god smak. Server den til lunsj eller middag sammen med tradisjonelt tilbehør som kokte poteter og grønnsaker, eller med en frisk salat og pasta til.

Nettovekt

6 kg, 4 x 1,5 kg

GTIN

7310500141268

EPD-nummer

4597654

Tilberedning

Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/70 °C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull) og dampes på 98 °C i ca. 15 min. Konveksjon/kombiovn: Legges i bakker og stekes ved 180 °C i ca. 15 min. Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varmes ferdig på ettervarme. Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. Tilsett koljekakene. La dem trekke (ikke koke) til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Kan derfor tines natten over på kjøl og serveres kalde i smørbrød el.l.

Ingrediensliste

Fisk31,6 %, kolje* 21% (Melangrammus aeglefinus), vann, fiskekraft*, stivelse, rapsolje, soyaprotein, druesukker, salt, purreløk,rismel, emulgator (E322), krydderekstrakt (muskat) løk og krydder.Kan inneholde spor av melk.

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi (kJ)
    507 kJ
  • Energi (kcal)
    121,2 kcal
  • Protein
    10 g
  • Karbohydrat
    9,3 g
  • - hvorav sukkerarter
    1,1 g
  • Fett
    4,8 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    0,3 g
  • Kostfiber
    0,3 g
  • Salt
    0,9 g
Alle næringsstoffer