96011206
Seikarbonader, MSC
Seikarbonader med brun saus, poteter og grønnsaker er noe de aller fleste liker.
Seikarbonaden kan også brukes på brødskiven som pålegg.
Nettovekt
6 kg, 4 x 1,5 kg
GTIN
7310500130767
EPD-nummer
4354247
Tilberedning
Tilberedningstider og temperaturer varierer ved ulike typer ovner og mengder. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand hvor produktet er ferdig ved en kjernetemperatur på 70°C. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 10-12 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 10-12 min. Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. .
Ingrediensliste
Sei (FISK) 36% (Pollachius virens), HELMELK, kvitlaks (FISK) (Argentina silus), stivelse (potet, tapioka, mais),
FISKEKRAFT, vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), purreløk, mel (ris, kikert), fløtepulver (MELK), salt, krydder (bl.a. løk, hvitløk, paprika, løpstikke),
SOYAPROTEIN, krydderekstrakt, naturlig aroma, druesukker, E471 (emulgator)