96011215

Torskekaker, MSC

Gode, sunne og rene råvarer er basis i vår torskekake. Den kan tilberedes på mange måter enten det er til lunsj, middag eller burgerløsning som er i fokus.

Nettovekt

6,08 kg, 4 x 1,52 kg

GTIN

7310500130712

EPD-nummer

4354213

Tilberedning

Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. Kombidamper: legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Må varmebehandles før servering.

Ingrediensliste

Torsk 28%, fisk 24% (kvitlaks (Argentine Silus), sei (Pollachius Virens)), helmelk, stivelse, purreløk, rapsolje, salt, soyaprotein, krydder (bl.a. paprika, muskat, løk, hvitløk, løpstikke), rismel, fløtepulver, druesukker, fiskekonsentrat, stabilisator E471 og antioksidant E306.

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi (kJ)
    590 kJ
  • Energi (kcal)
    140 kcal
  • Protein
    12 g
  • Karbohydrat
    10 g
  • - hvorav sukkerarter
    1,1 g
  • Fett
    6 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    0,9 g
  • Kostfiber
    0,2 g
  • Salt
    1 g
Alle næringsstoffer