96010997
Norske rustikkgrønnsaker med gourmetkutt
Smakfull og fargerik grønnsakblanding med gul og orasje gulrot, pastinakk, kålrot og purreløk - grovkuttede.
Nettovekt
6 kg, 3 x 2 kg
GTIN
7310500106519
EPD-nummer
2726487
Tilberedning
Produktet tilberedes fra dypfryst tilstand. Tilberedningstider og temperaturer varierer for ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperaturen hvor produktet er ferdig for servering ved 60°C. *
Konveksjon/Kombiovn: Legges i lave bakker og stekes i ovn på ca. 220°C i ca. 10 min. *
Konveksjon/Kombiovn: Legges i perforerte bakker og dampes på 98°C i ca. 5-6 min.
Panne: Stekes i varm panne med nøytral olje. Stek ferdig under stadig omrøring.
BØR VARMEBEHANDLES FØR BRUK
Ingrediensliste
Gulrot, pastinakk, kålrot, purreløk