96013256
Sprøbakt Fiskerullade med spinatsaus, 160 g
Nettovekt
5 kg - 1 x 5 kg
GTIN
7035110300019
EPD-nummer
5279088
Tilberedning
Tilberedes fra dypfryst tilstand. Kombiovn 200 °C i 15-20 min. Fisken er ferdig når den har en kjernetemperatur på 72°C. Risikoen for at fyllet flyter ut øker ved for lang tilberedning. Hviles 3-5 min. før servering.
Ingrediensliste
Alaska Pollock (fisk)*
(Theragra chalcogramma) 51 %, mel (hvete, ris, mais), spinat (7,2 %),
rapsolje, fløte (melk), vann, stivelse
(mais, hvete, potet), ost
(melk), kremost (melk),
creme fraiche (melk),
salt, hvetegluten, gjær, dekstrose,
sukker, myseproteinpulver (melk),
krydder (bl.a. gurkemeie og pepper).
Produktet inneholder 18 % saus.
*Fisket i Stillehavet. Selv om vi har vært nøye med å fjerne
fiskebein, kan det forekomme noen bein.
*Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter
MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org/no