96011012
Pommes Frites, rettkutt med skall
Det å spise poteter med skall på har på utestedene blitt stadig mer populært. Skallet er med på å løfte frem den rustikke og naturlige karakteristikken til poteten. Skallpotetene er også med på å gi matrettene litt ekstra Amerikansk country-style. De er forfritert i rapsolje og passer bl.a. til tapasbuffeten.
Nettovekt
9 kg, 50 x 180 g
GTIN
7310500130873
EPD-nummer
4350500
Tilberedning
Stekes Konveksjons-/kombiovn: Legg potetene i et tynt lag i bakk (perforert/hull). Stekes i forvarmet ovn på 230°C til gyllen Friteres Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og med mengde produkt. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Frityr: Friteres ved 170°C i ca. 3 - 4 min.
Ingrediensliste
Poteter, rapsolje og druesukker.